Categorieën

Service

Hij komt er weer aan, de Vlaardingse Florijn !

Hij komt er weer aan, de Vlaardingse Florijn !
Winkelen

Hij komt er weer aan, de Vlaardingse Florijn !

  • Advertorial
  • 25-10-2015
  • Winkelen
Hij komt er weer aan, de Vlaardingse Florijn !

VLAARDINGEN - Hij komt er weer aan: Een bijzonder kerstgeschenk, het unieke betaalmiddel en dé stimulans van de Vlaardingse economie: De Vlaardingse Florijn. Ook dit jaar worden alle ondernemers en organisaties in Vlaardingen opgeroepen om geen traditioneel kerstpakket cadeau te geven aan hun medewerkers, maar de Vlaardingse Florijn!

De Vlaardingse Florijn is een unieke munt ter waarde van 5 euro, die rond de kerstperiode gedurende 6 weken in te wisselen is bij nagenoeg de gehele Vlaardingse detailhandel en horeca. De ontvanger kan zelf bepalen waaraan de munt wordt besteed. Een lekkere kerstrollade bij de slager, boodschappen bij de supermarkt, nieuwe schoenen, een nieuwe fietspomp of een gezellig avondje uit eten.

Vanwege het succes van de voorgaande jaren gaan de initiatiefnemers Ronald Huiskens en Miranda van Kortenhof door! Verleden jaar is er voor bijna 60.000 euro aan Florijnen uitgegeven bij circa 125 lokale ondernemers in de detailhandel en horeca. Mede dankzij alle ondernemers een regelrecht succes dus.

De Florijn 2015    

De munt wordt weer geslagen, de detailhandel en horeca zijn ook nu weer razend enthousiast en de eerste bestellingen zijn alweer geplaatst. De Vlaardingse Florijnen worden feestelijk worden verpakt, samen met het Florijnen kerstboekje. En daarnaast kunt u het gewenste aantal munten kiezen, vanaf 2 Florijnen (10 euro) per persoon.

Goede Florijnen Doel

Ook dit jaar worden niet besteedde Florijnen geschonken aan een goed doel. Voor deze editie is dit de Vlaardingse Stichting Sjaak Foundation. De Sjaak Foundation (onder andere bekend van de Dag zonder Drempels) stelt zich ten doel jaarlijks meerdere maatschappelijke doelen te ondersteunen en anderen dat kleine zetje te geven waardoor het schijnbaar onbereikbare, bereikbaar wordt.

Doet u ook mee?!

Elk bedrijf of organisatie kan ook dit jaar de Vlaardingse Florijn als kerstgeschenk cadeau geven. Niet alleen een leuk cadeau om te geven en te krijgen, het is ook een enorme stimulans voor de lokale economie. Elk bedrijf, vereniging, instelling of organisatie kan meedoen, of men nu 1 of 250 medewerkers/vrijwilligers heeft. Deelname is al mogelijk vanaf 10 euro per persoon!

Meer informatie of direct aanmelden? Ga naar vlaardingseflorijn  voor het bestelformulier, doe mee en geef ook de Vlaardingse Florijn cadeau!

Bonita

Liesveld 13, Vlaardingen

Meer over Bonita →