Hoogvliet Vlaardingen opent 'tijdelijke supermarkt'

04-12-2019 Winkelen Redactie

foto: Hoogvliet

VLAARDINGEN - Vanaf donderdag 12 december 2019 om 8.00 uur is de Hoogvliet supermarkt in Vlaardingen geopend op de nieuwe, tijdelijke locatie aan de Westhavenkade, aan de andere kant van het spoor. De huidige supermarkt aan de Parallelweg gaat tegen de vlakte en wordt in enkele jaren tijd volledig nieuw gebouwd. Tot het zover is, kunnen Vlaardingers terecht in de tijdelijke Hoogvliet supermarkt. Vanwege de verhuizing is de supermarkt gesloten van maandag 9 tot en met woensdag 11 december. Op zaterdag 7 december sluit de supermarkt aan de Parallelweg al om 17.00 uur.

De tijdelijke winkel staat op een steenworp afstand van de bestaande Hoogvliet supermarkt. Bij het nieuwe pand is een ruim parkeerterrein met ruim 140 gratis parkeerplaatsen. Alle afdelingen die men gewend was in de oude supermarkt zijn ook te vinden op de tijdelijke locatie. Ook de slijterij en de bloemenafdeling verhuizen mee.

Hoogvliet viert de verhuizing naar de tijdelijke locatie met spectaculaire acties en specialie aanbiedingen. De eerste 250 klanten ontvangen op de openingsdag een gratis chocoladecake. Van donderdag 12 tot en met dinsdag 17 december krijgt iedereen bij besteding vanaf € 20,00 een gratis boodschappentas. Op zaterdag 14 december worden vanuit een pannekoekenkraam gratis pannenkoeken uitgedeeld. De pannenkoekenkraam staat van 12.00 tot 17.00 uur bij de winkel.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date