Huur een kraam op de leukste kerstmarkt van Vlaardingen

01-10-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Standaard producten kunnen we overal kopen. De bezoekers komen daarom vooral in beweging als er iets bijzonders te zien en te kopen valt. Om die reden zoekt winkelcentrum Van Hogendorpkwartier voor de kerstmarkt op zaterdag 7 december standhouders met producten die Kerstsfeer ademen. 

Dat mogen zijn: specifieke bijzondere kerstartikelen, bijzondere cadeaus, streekartikelen zoals home-made voeding en drank, handgemaakte producten, sieraden, interieurartikelen, opvallende kleding, apart speelgoed of alle andere bijzondere producten die je niet overal ziet maar die juist zo leuk zijn om te zien.

Met name leuke interieuritems, handgemaakte sieraden en streekproducten zijn interessant. Niet alle consumenten kennen deze producten maar zijn wel bereid om ze ontdekken. Een kerstmarkt is hét moment om deze producten te presenteren:
- er is een grote behoefte aan bijzondere cadeautjes voor jong en oud
- er is gespaard voor Kerst, dus er kan gekocht worden
- mensen nemen de tijd om over een kerstmarkt te lopen, aandacht voor het product en het verhaal erachter 

Kent u een ondernemer of bent u een ondernemer die bijzondere producten verkoopt? En wil deze ondernemer meer kopers, meer geïnteresseerde consumenten en zijn/haar producten presenteren op een van de gezelligste kerstmarkten van de regio Vlaardingen? Een marktkraam van vier meter lang kost u maar 25 euro met achterzeil inclusief gezellige verlichting. 

Aarzel niet en vraag nu informatie aan bij cor@wcvanhogendorpkwartier.nl of reserveer gelijk uw marktkraam. Meer inbformatie vindt u HIER!

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date