Info-avond over fietsnavigatie bij Van Kortenhof

27-11-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN  - Fietsnavigatie ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet! De fietsnavigatie van MIO is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, verrassend én al vanaf € 179,-. Speciaal ontwikkeld voor prachtige fietsroutes op uw e-bike en/of tourfiets. Ontdek de mooiste en bijzonderste fietsroutes op en wel heel gemakkelijke manier.

Toch begrijpen wij ook dat u door de vele mogelijkheden niet precies weet waar u op moet letten bij de aanschaf van fietsnavigatie. En hoe werkt het nu precies? Om die redenen organiseren wij ism met MIO Nederland op woensdag 30 november een fietsnavigatie – informatieavond in onze vestiging in Maassluis.

Door middel van een duidelijke presentatie leggen we de verschillende modellen aan u uit en lopen we door de mogelijkheden per type. We leggen u op een heldere manier uit hoe het werkt, zodat u precies weet hoe u thuis aan de slag kunt gaan. Daarnaast zijn er deze avond natuurlijk interessante aanbiedingen! Want MIO fietsnavigatie is natuurlijk ook een heel leuk cadeau voor de feestmaand!

Om 19.00 uur is er ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Om 19.30 uur start presentatie/demonstratie fietsnavigatie. Uiteraard is deze informatieavond geheel gratis. Wilt u zich voor deze avond inschrijven? Meldt u dan nu aan via 010 – 591 14 40 of schrijf u direct in via onze website
 

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date