Knutselen op Woon- & Autoboulevard Vlaardingen

28-11-2016 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Woon- & Autoboulevard Vlaardingen huisvestte dit jaar een heus Pietenhuis. In opdracht van de ondernemersvereniging toverden medewerkers van evenementenbureau 'SHOW en zo', in twee dagen tijd, een leegstaand winkelpand op de Gerard Burgerlaan om in een multifunctionele feestlocatie waar kinderen prima konden vertoeven. Zaterdags konden kinderen komen knutselen aan hun surprises of andere creatieve kunstwerken. Diverse ondernemers op het bedrijventerrein hebben een bijdrage geleverd zodat de kids lekker konden fröbelen, maar vooral door de verf, kwasten, emmertjes, plakband, touw, scharen, stucloper en behanglijm die Formido beschikbaar stelde, ontstonden prachtige kleurrijke bouwsels. Ook konden de kinderen zich uitleven op een prachtige kleurplaat, chillen op enorme zitzakken bij de 'open haard' en, onder begeleiding van tekstdichter Sandy Struijs, een bijzonder en vooral persoonlijk gedicht schrijven. Het werd een enorm gezellige boel en ter afronding van deze middag mochten ze allemaal hun schoen zetten.

Daags daarna was het winkelpand keurig aan kant gemaakt en in gereedheid gebracht voor een vermakelijke kindershow. Met hun liedjesprogramma ‘Pieten Pret’ brachten de pieten Pico en Pablo de kinderen in de juiste stemming voor de komst van Sinterklaas en zijn pieten. De kids dansten en zongen om het hardst en ze werden door de pieten uitgedaagd voor leuke quizjes. Ook de aanwezige ouders lieten zich niet kennen en deden enthousiast mee. Het bezoek van de Sint was de kers op de spreekwoordelijke  taart. Sinterklaas nam uitgebreid de tijd om de prangende vragen van de kinderen te beantwoorden, liet zich verleiden tot een dansje en ging onvermoeibaar met alle kinderen op de foto tijdens de zogenaamde Meet & Greet. Vlak voor zijn vertrek bedankte Sinterklaas de ondernemers van Woon- & Autoboulevard Vlaardingen voor hun kind- en klantvriendelijke initiatief en beloofde dat alle kinderen voor vertrek een zak met snoepgoed meekregen.

Afgaande op de creatieve knutselwerken, de foto’s en de reacties van de bezoekers kunnen we vaststellen dat het Pietenhuis een geslaagde actie was van de ondernemersvereniging. Dit zou zomaar een traditie kunnen worden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date