Categorieën

Service

Melbalino verklaart de lente voor geopend!

Melbalino verklaart de lente voor geopend!
Winkelen

Melbalino verklaart de lente voor geopend!

  • Advertorial
  • 06-03-2014
  • Winkelen
Melbalino verklaart de lente voor geopend!

VLAARDINGEN - Een week eerder dan gebruikelijk opent Melbalino haar deuren. Vrijdag 7 maart om 12.00 uur 's middags is het zover en kan iedereen weer genieten van het lekkerste Italiaanse ijs! Melbalino is dan mooi op tijd want de temperatuur gaat in het weekend lekker oplopen en dus zal het uit de wind en in de zon weer heerlijk toeven zijn op het bankje voor de ijssalon op de hoek Hoogstraat-Korte Hoogstraat. 

In de winter hebben we geen ijsdagen gehad maar in de lente komen ze er onmiddellijk aan: citroenijsdagen, aardbeienijsdagen, stracciatelladagen... ijsdagen in vijftien smaken! Wij kiezen zelf op advies van Mr. Melbalino Jan Hijmans zelf voor de Baiser Blanc: witte chocoladeijs met noten. 

Melbalino is vanaf morgen zeven dagen per week geopend tot negen uur 's avonds; vanaf 1 mei zelfs tot tien uur 's avonds. Vergeet niet meteen een kleurplaat voor de (klein)kinderen mee te nemen. Als ze die ingekleurd weer inleveren, krijgen ze een gratis ijsje en iedere maand is er een gelukkige winnaar die zelfs tien ijsjes mag komen ophalen!

Kinmarit Holding B.V.

Holysingel 650, Vlaardingen

Meer over Kinmarit Holding B.V. →