Meld je aan voor de Zomer Kinderrommelmarkt Van Hogendorpkwartier!

30-07-2019 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 31 augustus van 10.00 uur - 16.00 uur krijgt de succesvolle Zomer Kinderrommelmarkt op het van Hogendorpkwartier wederom een vervolg! Deze wordt nog leuker en groter dan de vorige keren. De jongste ondernemers van Vlaardingen kunnen op die datum zaken als speelgoed, boeken of oude kleding enz. te koop aanbieden.


Volwassen en jonge ondernemers

De Zomer Kinderrommelmarkt is compleet met kramen van een aantal winkeliers. Een aanbod van volwassen en jonge ondernemers door elkaar heen dus. Bezoekers kunnen heerlijk eten bij gezellige kraampjes: een broodje hamburger, kipsaté of andere lekkere snacks. Kortom…. reserveer een plekje als u kinderen heeft. En kom sowieso op zaterdag even langs bij alle marktkramen van onze jonge ondernemers. Uiteraard zijn alle winkels geopend. U gaat altijd geslaagd thuis komen.


VOL IS VOL | 50 KRAMEN (reeds 25 kramen gereserveerd)

De organiserende winkeliersvereniging van winkelcentrum Van Hogendorpkwartier heeft in eerste instantie een opstelling van 50 hele kramen mogelijk gemaakt. Ook de winkeliers zelf zijn aanwezig met hun kramen. Hierdoor ontstaat een interessante mix van ervaren en zeer jonge ondernemers.


KOSTEN KRAMEN

De kramen voor de kleine zakenlieden zijn te huur als hele of halve kraam, respectievelijk 2 of 4 meter breed. De kosten zijn op mini niveau gehouden: 5 euro voor een halve kraam en 10 euro voor een hele kraam.

Inschrijven via het formulier. Klik op deze link!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date