Meubels voor weggeefprijzen bij Bree's New World

26-12-2018 Winkelen Advertorial

Bree’s New World EENMALIGE - slechts 1 x per jaar gehouden - unieke fabrieksopruiming komt er aan. Meubelliefhebbers willen en mogen dit niet missen! 

Eén keer per jaar organiseert Bree’s New World de fabrieks- en showroom uitverkoop. En dan uitsluitend op de honderden meubelen / karpetten die plaats moeten maken voor nieuwe modellen. Wie wil profiteren van dit buitenkansje, dient er tijdig bij te zijn. Het bizarre feit dat zich hierbij voor doet? Liefhebbers uit heel Nederland komen naar Vlaardingen, om daar hun slag te slaan (!). Het is dan ook de enige kans die particulieren krijgen in 2018 en als laatste dag op 4 januari 2019. 

Bree’s New World levert prachtig ontworpen meubelen met een tijdloze uitstraling, die een ongekend wooncomfort en levensduur bieden. Het betreft modern design maar met een chique randje. Hierdoor passen de meubelen bij de uitstraling die de Happy Few zo graag zien en vinden ze hun plaats in strakke interieurs maar zijn ook blikvangers in klassiek vormgegeven ruimtes, omdat ze overal goed mee te combineren zijn. 

In het magazijn en showroom van Bree’s New World vinden de meubels nu nog een plekje. Met enige fantasie is zo voor te stellen hoe die sterk in prijs verlaagde luxe meubelen zullen pronken in de huiskamer, of hoe de eetkamerset van royale tafel met bijpassende stoelen elk ontbijt doet starten met een tevreden gevoel. 

Voor de medewerkers van Bree’s New World is een uitverkoop van voorraadmodellen hiermee verworden tot een evenement met zelfs internationale liefhebbers. Met veel aandacht en liefde zijn deze meubellijnen vormgegeven. Het is dan ook echt prettig om te weten dat alle meubels een gewaardeerde eindbestemming krijgen om datgene te doen waar ze voor ontworpen zijn: jarenlang woonplezier bieden. 

Sinds enige jaren is de meubelcollectie aangevuld met het van oorsprong Duitse merk BanzBord dat nu in Vlaardingse handen is. Ook hier loopt een aantal modellen uit de collectie en kan tegen scherpe prijzen worden weggezet. ‘De Mercedes onder de (zwevende) wandmeubels,’ aldus vader en zoon. ‘En er is hier het Banz Bord Experience Center. Dé plek voor deskundig advies of om inspiratie op te doen. De mogelijkheden zijn legio.’

Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Openingstijden

Donderdag 27 december van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 28 december van 09.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 29 december van 09.00 tot 18.00 uur
Maandag 31 december van 09.00 tot 16.00 uur
Woensdag 2 januari van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag 3 januari van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 4 januari van 09.00 tot 21.00 uur 

U vindt Bree's New World aan de Kotterstraat 8, 3133 KW in Vlaardingen.
Voor meer informatie: tel. 010 - 248 9006, e-mail: info@breesnewworld.nl, www.breesnewworld.nl

Bekijk de foto's

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date