Nazomeren in het Stadshart!

02-09-2015 Winkelen Redactie

De 'Struzzi' zijn zaterdag samen met de 'Giraffe' in het stadscentrum te vinden.

VLAARDINGEN – De eerste zaterdag van september kunt u weer ‘Nazomeren’ in het Stadshart van Vlaardingen. Traditiegetrouw is er dan weer van alles te beleven in het centrum van Vlaardingen. 

Teatro Pavana was eerder in Vlaardingen en weet iedere keer weer de aandacht te vangen met fantastische creaties. Deze keer komt het straattheatergezelschap met een act met giraffen en struisvogels. Een absolute aanrader. Het bonte gezelschap paradeert over het Liesveld, op het Veerplein en tot aan de Fransenstraat. Er zijn optredens om 12.00 uur, om 13.30 uur en 15.00 uur. 

In de Fransenstraat zijn de Mikkies te vinden en u kunt hier ook genieten van een optreden van de band Peyote. Als u van Neil Young houdt en van the Eagles wilt u dit zeker niet missen. 

Ook op de Hoogstraat is van alles te doen. Op het stuk tussen de Hofnar en Thai Spicy is er vanaf 11.00 uur een Fun & Fashion Event. Er zijn modeshows om 13.00 en 15.00 uur en er staan gezellige kraampjes. Ook voor een hapje en een drankje kunt u hier uitstekend  terecht.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date