Nazomeren in het Stadshart

03-09-2016 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 3 september is de dag bij uitstek dag om naar het Liesveld, het Winkelhart, Fransenstraat, de Waalsrtaat en de Hoogstraatjes te gaan in Vlaardingen! Die dag staat het centrum van  Vlaardingen in het teken van Fun, Food en alles voor de kids. Een dagje uit voor het hele gezin waar van alles valt te zien, proeven, ruiken en beleven! 

Op het Liesveld en Winkelhart is er voor de kinderen van alles te doen: een knuffelorkest, een springkussen, koeien melken (echte???), ketting rijgen, blikgooien, ringwerpen, boter, kaas en eieren, schieten (met wat?) en een  ballonnen clown. De muzikale noot wordt verzorgd door Dutch Dream Entertainment!

De Hoogstraatjes  organiseren ook op 3 september Fun, Food & Fashion. Hier vindt u (biologische) lekkernijen, mode, sieraden, brocante, muziek. De kinderen kunnen zich laten schminken! (is dit gratis, dat laten ze je nog weten namelijk??).

Tenslotte in de Fransenstraat en in de Waalstraat is een kofferbak sale en staan er marktkraampjes. Hier worden goederen verkocht uit de kofferbak van de auto door particulieren. Het zal u verbazen wat daar voor moois tussen kan zitten!

Kortom: lekker eten, heerlijk een drankje er bij, volop vermaak voor de kinderen, koopjes en wie weet tikt u iets fraais op de kop via de kofferbak sale; 3 september, alle reden om naar het centrum van Vlaardingen te komen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date