Categorieën

Service

Nieuwe fiets? Winkel op afspraak bij Van Kortenhof!

Nieuwe fiets?  Winkel op afspraak bij Van Kortenhof!
Winkelen

Nieuwe fiets? Winkel op afspraak bij Van Kortenhof!

  • Advertorial
  • 31-03-2021
  • Winkelen
Nieuwe fiets?  Winkel op afspraak bij Van Kortenhof!
VLAARDINGEN - Op zoek naar een fantastische nieuwe (elektrische) fiets? Plan nu uw private shopmoment bij Van Kortenhof! Ook Tweede Paasdag geopend! 

De lente komt eraan! En wat is er dan fijner om met heerlijk weer te genieten van een mooie nieuwe (elektrische) fiets? Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor? Wat is precies het verschil tussen een  300 of een 500wh accu? De accu in het frame of toch liever onder de bagagedrager?
Bij Van Kortenhof snappen ze als geen ander dat u af en toe door de bomen het bos niet meer ziet bij uw zoektocht naar een elektrische fiets.

De e-bike specialisten van Van Kortenhof staan (volgens alle RIVM-richtlijnen) voor u klaar om op al uw fietsvragen antwoord te geven en samen met u de perfecte fiets te vinden! En het mooie is: Van Kortenhof heeft heel veel fietsen op voorraad, dus u kunt in de meeste gevallen binnen een paar dagen al genieten van uw mooie nieuwe fiets.

Speciaal voor alle fietsliefhebbers is Van Kortenhof ook Tweede Paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Klik hier om snel een eenvoudig een afspraak te maken in de vestiging van uw keuze of bel naar 010 - 5911 440. Naast ebikes kunt u bij Van Kortenhof uiteraard ook terecht voor een ruime collectie stadsfietsen, hybrides, crosshybrides, fitnessbikes, MTB’s, kinderfietsen, transportfietsen.

Laat de lente maar beginnen!

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →