Ook Haring en Bierfeestelijkheden op de Korte Hoogstraat

29-06-2018 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Eindelijk is het enige echte Vlaardingse jaarfeest weer terug! Dat heeft de ondernemers van de Korte Hoogstraat ertoe bewogen om na jaren van verval en leegstand in de straat de koppen bij elkaar te steken om een leuk programma in elkaar te draaien, een programma dat past bij het nieuwe elan van de straat en wat past bij het ‘Haring en Bierfeest !’

Het Haring en Bierfeest op 30 juni van 10.00-17.00 op de Korte Hoogstraat heeft onder meer de volgende activiteiten:

Drie modeshows 11.30u-13.00u-14.30u van ‘’Past-Elle’’ (lingerie), ‘’Scavare’’ en ‘’SY See You’’ op the catwalk in het midden van de Korte Hoogstraat. Mooie beelden bekijken voor uw nieuwe keuken of badkamer van ‘’Hof der keukens’’, snelle en exclusieve opmaak adviezen en exotische parfums die je kunt testen bij ‘’parfumerie Zocco’’ en bij ‘’RunningPoint’’ kan iedereen zijn voeten laten testen en worden er loop adviezen gegeven die direct buiten op de rode loper uitgeprobeerd kunnen worden.

Leuke kramen met allerlei tweedehands artikelen vind je bij ‘’Goedzo’’ en verder staan er diverse kramen met schoenen en andere specials voor voeten bij ‘’WittePoel’’, en her en der staan er kramen met sieraden, groenten en andere lekkere en leuke artikelen om de vele bezoekers te plezieren. 

Veel winkels krijgen terrasjes in bistrostijl voor de deur. Bij ‘’Tovino’’ kunnen bezoekers de lekkerste Italiaanse wijnen en hapjes proeven en bij ‘’MoreForLiving’’ krijg je de slimste oplossingen voor je interieur of passende kleuradviezen.

Voor de lekkerbekken komen er een ‘’bio hamburger foodtruck’’ , een bio patat ‘’The Trailer’’, een suikerspinmachine (namens ‘’Fundament’’), ‘’Mellowship’’ is aanwezig met verse haring,  een ijscofiets van ‘’Melbalino’’ en er komt een biertappunt. 

Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten in de straat. Zo zijn er verschillende kinderspelen aanwezig en kun je gezellig komen knutselen bij ‘’Hof der Keukens’’!

Er wordt de hele dag gezellige muziek gedraaid door ‘’DJ Armando’’ en de ‘’Let’s Be Gypsies’’ komen regelmatig voorbij met hun optreden.
Kortom, een bezoekje waard!

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date