Categorieën

Service

Over opvoeden en leerproblemen

Over opvoeden en leerproblemen
Winkelen

Over opvoeden en leerproblemen

  • Advertorial
  • 03-10-2016
  • Winkelen
Over opvoeden en leerproblemen
VLAARDINGEN – Op woensdag 5 oktober kun je van 10.00 uur-12.00 uur je vragen over opvoedkwesties en leerproblemen ‘afvuren’ op Elly Bakker bij boekhandel Plantage Pontier aan het Veerplein. Elly is coach bij Kindercoaching Vlaardingen.

Elly Bakker: ,,Leren is complex. Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat welbevinden, inspiratie, een gevoel van competentie en ‘goed in je vel zitten’ minstens zo belangrijk zijn voor goede leerprestaties dan kennis alleen. Ondanks hun inzet gaat het leren  bij veel kinderen in de brugklas  gepaard met stress en tegenvallende resultaten. Voor deze kinderen is het belangrijk dat ze "leren leren". De ‘Ik leer leren’  training  biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Hier ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren’’.

De training is niet alleen geschikt voor brugklassers maar ook voor jongeren verder in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen. Tevens is het voor kinderen van groep 7/8 een gedegen voorbereiding op de middelbare school.

Wagenborg Nedlift

Schiedamsedijk 75, Vlaardingen

Meer over Wagenborg Nedlift →