Pekelweken bij Van Kortenhof

16-02-2021 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Dat er flink gestrooid is met pekel op de fietspaden, daar zijn wij, als fietsers, natuurlijk heel blij mee. Maar al deze pekel zorgt er wel voor dat onze fiets grote schade kan oplopen. Het strooizout is funest voor de lak van onze fiets en ook de ketting en de remmen worden hier flink en snel door aangetast.

Roest is een vervelend gevolg van pekel en een grote vijand voor de fiets. Heeft u deze wintermaanden doorgefietst, dan is het dus noodzakelijk om al de pekel van uw fiets te verwijderen en uw fiets te smeren en te beschermen. Zo blijft uw fiets heerlijk rijden en voorkomt u dure slijtage in de toekomst.

Gelukkig zijn er bij Van Kortenhof weer de Pekelweken!
Tijdens de Pekelweken maken de monteurs van Van Kortenhof uw complete fiets weer helemaal pekelvrij, smeren de kettingset en alle draaiende delen en voorzien uw frame van een beschermde waxlaag. Na de Pekelbeurt is uw fiets weer in topconditie en klaar voor het voorjaar! Een volledige Pekelbeurt voor uw fiets wordt uitgevoerd voor slechts €47,50. Maak gemakkelijk online een afspraak of bel 010 - 5911 440.

 

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date