Proef de smaak van vakantie bij VakantieXperts

27-06-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Ook liefde voor vakantie gaat door de maag. Daarom organiseert VakantieXperts de Groot op zaterdag 2 juli de Last Minute Proeverij: waar lastminute zoekers kunnen smullen van internationale hapjes. 

In het reisbureau merken we dat steeds meer mensen vragen of er een wijnproeverij, kookworkshop of andere culinaire excursie bijgeboekt kan worden. Door letterlijk een voorproefje op je vakantie te geven, wil VakantieXperts je alvast in de mood brengen voor vakantie. Krijg je op zaterdag 2 juli de smaak écht te pakken, dan kun je samen met één van de Persoonlijke Reisadviseurs direct op zoek naar een heerlijke last minute.

Expertise op afspraak


In mei 2016 is de nieuwe website van VakantieXperts gelanceerd. www.vakantiexpertsdegroot.nl. Via deze site kan je vrijwel het totale aanbod van bijna alle reisorganisaties in één keer zien en veilig online boeken. Kom je liever langs in één van de winkels, dan ben je natuurlijk van harte welkom.
Als je van te voren een afspraak maakt met één van onze persoonlijke reisadviseurs, hoef je niet te wachten en kan zij zich alvast voorbereiden op je wensen.

Openingstijden Last Minute Proeverij


Dit evenement is geheel gratis toegankelijk en vindt plaats in het reisbureau van VakantieXperts de Groot in Vlaardingen en Maassluis tussen 10.00 en 16.00 uur.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date