Rommelmarkt voor goede doelen

06-03-2017 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Op 11 maart opent de kerk van de Nazarener aan de Zwanensingel 1 haar deuren voor de jaarlijkse rommelmarkt. Tijdens deze dag zijn er veel dingen te koop op het gebied van elektrische apparaten en huisraad maar ook boeken, curiosa, speelgoed, dames, heren en kinderkleding zijn in ruime mate aanwezig. Tijdens het rondsnuffelen kunt u natuurlijk weer genieten van een hapje en een drankje in het eetcafé.

Regelmatig zal er een loterij ronde gedraaid worden met mooie prijzen waaronder een tv en een rondvlucht als superprijzen, maar er is ook een kinderronde.

De opbrengst van deze dag komt ten goede van twee projecten van de zending. Het ene project is kleding en goederen brengen in een dorpje in Roemenië en het andere project is voeding en kleding voor dak- en thuisloze mensen in Amerika (Seattle).

Wanneer u nog spulletjes heeft staan die u wilt brengen voor de verkoop kunt u die inleveren in de kerk op donderdag 9 maart van 09:00 tot 20:00 en vrijdag 10 maart van 09:00 tot 15:00. U bent allemaal van harte welkom op zaterdag 11 maart van 09:00 tot 14:30.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date