Schaatsplezier op het Van Hogendorpkwartier!

16-12-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Groot nieuws voor iedereen die van schaatsen houdt. Hoewel schaatsen op natuurijs (nog) niet kan dit jaar, hebben de winkeliers op het winkelcentrum Van Hogendorpkwartier in Vlaardingen gezorgd voor een fraaie schaatsbaan. Hier kan iedereen de ijzers onder binden en naar hartelust schaatsen, achtjes draaien en zwieren over het ijs. Jong, oud, groot, klein, iedereen heeft plezier met dit schaatsvertier.

Van vrijdag 16 tot en met zaterdag 31 december is de schaatsbaan geopend, van 12.00 tot 18.00 uur (behalve op zondagen en 2e Kerstdag).

Feestelijke opening


De feestelijke opening van de schaatsbaan wordt verzorg op 16 december om 16.00 uur, door de Mikkies. Aansluitend is de baan geopend tot 20.00 uur. Ook veel winkels houden op deze dag de deuren tot 20.00 uur open voor de kerstboodschappen! Niet alleen is er sprake van maar liefst vijftien dagen lang schaatsplezier, ook kan er genoten worden van swingende muziek en hebben de omliggende food-ondernemers lekkernijen klaarstaan om lekker warm te blijven.
 

Winter Kindermarkt


Op zaterdag 17 december is op het winkelcentrum ook een grootse Winter kindermarkt. Van 10.00 tot 16.00 uur staan er marktkramen, zijn er swingende kerstmannen te zien, is er vrolijke kerstmuziek te horen en is er warme chocolademelk te proeven. Diverse ondernemers op het winkelcentrum hebben leuke aanbiedingen klaar staan voor de bezoekers. Het winterse springkussen en de schaatsbaan met gratis gebruik van schaatsen (borg slechts vijf euro) maakt het feest compleet.

Komt u ook even langs?

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date