Schaatsplezier op het Van Hogendorpkwartier

16-12-2014 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf 19 december kan er geschaatst worden op het nieuwe Van Hogendorpkwartier. Alle winkeliers nodigen u van harte uit om, samen met uw kinderen, te komen schaatsen op de kunstschaatsbaan die wordt neergelegd op het plein voor het winkelcentrum.

Mede dankzij Gemeente Vlaardingen, Waterweg Wonen en Het kloppend hart van de nieuwe Babberspolder, heeft de winkeliersvereniging van het Van Hogendorpkwartier het voor elkaar gekregen dat alle kinderen in de kerstvakantie kunnen komen schaatsen op de speciale schaatsbaan. Schaatsen worden gratis verhuurd, u betaalt alleen de borg van vijf euro die u weer terug krijgt als u de schaatsen weer inlevert. De kunstschaatsbaan wordt op 19 december om 16.00 uur feestelijk geopend door de Mikkies, waarna de kinderen kunnen schaatsen tot 20.00 uur op een vrolijk verlichte kunstschaatsbaan! tot en met 30 december zal de schaatsbaan dagelijks geopend zijn van 12.00 tot 18.00. En op 31 december van 9.00 tot 12.00 uur.

Uiteraard is er rondom de schaatsbaan voldoende gelegenheid voor heerlijke koek en zopie! Namens alle winkeliers bent u van harte welkom op het Van Hogendorpkwartier in Vlaardingen voor volop schaats- én winkelplezier!



Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date