Spaar haringkoppen op winkelcentrum Liesveld

27-05-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Iedere plaats in Nederland heeft wel een term voor haar inwoners. In Vlaardingen is deze natuurlijk afkomstig uit de geschiedenis van dé Haringstad van Nederland. We zijn allemaal haringkoppen. Want wees eerlijk, recht door zee, wie houdt er niet van een haringkop? 

Om niet te vergeten dat we écht haringkoppen zijn is er ook dit jaar weer een Haringkoppen Festival in Winkelcentrum Liesveld. Waarbij jullie kans maken op leuke prijzen. Je hoeft alleen maar te komen winkelen bij onze winkeliers. 

Er kunnen weer 10 stempels gespaard worden, natuurlijk met de rode haringkop! Kom je winkelen op het Liesveld? Dan ontvang je bij iedere €10,- een stempel! Heb je een volle spaarkaart? Vul deze dan in en deponeer jouw kaart in de inleverboxen die staan opgesteld tussen Vitaminstore en Style & Trendy Woondecoraties, Sneakers Vlaardingen, Pearle Opticiens én Albert Heijn Veerplein Vlaardingen. Alleen dan maak je kans op leuke prijzen. 

Op het Liesveld belonen we het winkelend publiek graag. Sparen is daarom ook heel makkelijk! Tot 28 juni kunnen jullie de stempels sparen en maak je kans op 1 van de 5 goed gevulde boodschappenwagens van onze Albert Heijn. Ook geven we cadeaubonnen weg. Een goed excuus om de binnenstad weer eens te bezoeken en langs te komen bij de winkeliers van het Liesveld. Nog altijd hebben we een divers aanbod aan winkels. Dus kom winkelen, help lokale ondernemers en wie weet heb jij binnenkort een goed gevulde boodschappenwagen gewonnen! 

Kijk voor meer informatie en de deelnemende winkeliers op www.haringkoppenfestival.nl en volg ons winkelcentrum natuurlijk op Facebook!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date