Categorieën

Service

Twee jaar REDDY Keukens

Twee jaar REDDY Keukens
Wonen

Twee jaar REDDY Keukens

  • Advertorial
  • 13-04-2017
  • Wonen
Twee jaar REDDY Keukens
VLAARDINGEN – REDDY keukens Vlaardingen viert deze maand zijn tweejarig bestaan. Het succesverhaal van REDDY-ondernemer John Kuijpers met zijn keukenshowroom op woonboulevard Hoogstad ging van start op 17 april 2015. Het tweejarig bestaan wordt met heel Vlaardingen en omgeving gevierd op Tweede Paasdag.

John Kuijpers: ,,Wij waarderen het zeer dat wij de afgelopen twee jaar voor honderden consumenten hun keukendroom hebben mogen waarmaken. Het door hen gestelde vertrouwen in REDDY Keukens doet ons goed. Daarom hebben wij al onze klanten uitgenodigd om ons tweejarig bestaan op een gezellige wijze te vieren.’’

Bosch kookdemonstratie op 2e Paasdag


Tweede Paasdag is een mooie gelegenheid om een bezoek te brengen aan REDDY Keukens Vlaardingen. Iedere bezoeker wordt ontvangen met koffie en gebak. Een Bosch chef-kok geeft de hele dag kookdemonstraties in de showroom, je proeft de heerlijkste hapjes en leert de fijnste kneepjes van het vak tussen 12.00 en 17.00 uur.

Al 2 jaar de transparantste keukenshowroom in Vlaardingen


Herkenbaar? Een keuken koop je óf voor de volle mep bij de merkdealer, óf na lang onderhandelen bij de prijsstunter. Met dat dilemma rekent REDDY Keukens af. REDDY is namelijk dé formule voor de prijsbewuste consument die een eerlijk verhaal verwacht. Kuijpers: ,,Klanten hoeven bij ons niet te onderhandelen over de prijs: wij vertellen bij REDDY meteen wat de keuken écht kost.’’ De kracht van REDDY: het prijsvoordeel van een formule, gecombineerd met de service van de lokale ondernemer.

REDDY Keukens: de grootste keukenformule van Europa


Klanten zijn enthousiast over de REDDY-showrooms in hun online beoordelingen, gemiddeld geven zij een 9,2. En van een bescheiden formule met Duitse roots is REDDY uitgegroeid tot een Europees succes, met meer dan 65 winkels in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk en Spanje. Eigenlijk gewoon dankzij een goed product en een eerlijk verhaal. Dat verdient iedere keukenkoper.

Reddy Keukens is gevestigd op Woonbouvelard Hoogstad, Gerard Burgerlaan 14 in Vlaardingen. Kijk ook op www.reddy.nl.

REDDY Keukens Vlaardingen
Woonboulevard Hoogstad
Gerard Burgerlaan 14
3131 KZ Vlaardingen
www.reddy.nl