Twee winnaars prijsvraag Boulevard Hoogstad

15-05-2016 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN – Gisteren werden er twee cheques van € 500 uitgereikt in het Ibis hotel aan twee winnaars van de Paasprijsvraag van Woon- en Autoboulevard Hoogstad. Op Tweede Paasdag kon je ‘op Hoogstad’ raden hoeveel eieren er waren verstopt bij de deelnemende bedrijven.

Eén van de prijswinnaars, Thijs Bot, was onbereikbaar: het emailadres op het ingeleverde formuliertje van de prijsvraag bleek niet te kloppen. Een speuractie op social media bracht uitkomst en Thijs werd gevonden. Hij bleek onverwacht nogal jong te zijn: drie jaar. Wat Thijs met de cheque gaat doen is nog onbekend. Zijn meegekomen moeder weet hier mogelijk wel een bestemming voor. Prijswinnaar nummer twee, Felicia van Grootveld, zal minder moeite hebben om de cheque bij de ondernemers op Hoogstad te verzilveren; het aantal bedrijven en de keuze aan mooie producten is natuurlijk ruim op Hoogstad.

De cheques werden uitgereikt door Raymond Sneek, de voorzitter van de ondernemersvereniging van Woon- en Autoboulevard Hoogstad, die vergezeld werd door enkele collega ondernemers. Die hebben morgen nog een dagje rust maar staan de dag erna klaar om u te verwelkomen, want op Tweede Pinksterdag zijn de meeste winkels op Hoogstad open !