Van Heusden Slaapcomfort viert eeuwfeest!

26-02-2016 Winkelen Advertorial

oud... en nieuw!

VLAARDINGEN - Dit jaar viert Van Heusden Slaapcomfort zijn honderdjarig bestaan. Een moment om terug te kijken op een periode waarin de wereld in heel veel opzichten veranderd is en zeker op winkelgebied. Het is ook een moment om vooruit te kijken en te anticiperen op de toekomst. 

Van Heusden Slaapcomfort is een winkel die meegaat met zijn tijd. Onlangs is de gehele winkel van binnen en buiten gerestyled naar een moderne, eigentijdse winkel. De ouderwetse service en klantvriendelijkheid zijn echter onveranderd gebleven! 

Van Heusden Slaapcomfort richt zich op alles wat met slaapcomfort te maken heeft zoals bedden, matrassen, kussens en bedtextiel.  Ook voor fauteuils kunt u bij Van Heusden Slaapcomfort terecht. Naast gewone fauteuils hebben zij ook relax-, sta op- en eetkamerstoelen. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit honderdjarig familiebedrijf? Kom dan naar de receptie op zaterdag 5 maart aanstaande! John van Heusden en zijn team heten u vanaf 14.00 uur van harte welkom met een hapje en een drankje! Zij zullen u rondleiden in de 1000m2 vernieuwde showroom. 

Wilt u nu al de winkel bezoeken? Dat kan natuurlijk!  Het team van Van Heusden Slaapcomfort staat voor u klaar! Gedempte Biersloot 35-37 in Vlaardingen (naast de parkeergarage).

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date