Van Kortenhof introduceert het 'test-je-nieuwe-fiets-bij-je-thuis-team'

18-02-2021 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Het heerlijke voorjaar staat weer voor de deur. En dat betekent dat iedereen er weer graag op uit wil trekken en wil gaan genieten van een mooie nieuwe (elektrische) fiets.

Bent u tijdens deze lockdown op zoek naar een mooie nieuwe ebike, handige bakfiets, snelle hybride, stevige transportfiets of een vrolijke kinderfiets? Geen probleem, want Van Kortenhof komt gewoon bij u aan huis! Telefonisch inventariseren de specialisten van Van Kortenhof, samen met u, uw wensen, selecteren de mooiste modellen die daar het beste bij passen en nemen die mee naar u toe op het moment dat het u uitkomt! Afstellen, adviseren en testfietsen kan dus gewoon bij u voor de deur! 

Het speciale Van Kortenhof ‘Test-je-nieuwe-fiets-bij-je-thuis-team' is dagelijks 'on the road'. En kunt u niet overdag? Dan komen zij gewoon ’s avonds naar u toe. Wilt u dit team én uw toekomstige nieuwe fiets ook op bezoek? Bel dan 010-5911440 of mail naar webshop@vankortenhof.nl en het team van Van Kortenhof komt graag naar u toe! 

Wist u dat de werkplaatsen in alle vestigingen van Van Kortenhof tijdens deze lockdown wel gewoon geopend zijn? Dus heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig, een lekke band of moet er iets anders gerepareerd worden? De monteurs staan voor u klaar, zodat heel de regio mobiel kan blijven!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date