VARI klaar voor Family & Winterscandag!

21-10-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Het team van VARi heeft er weer zin in; de VARi Family en Winterscan Dag op zaterdag 2 november 2019. Houders van de VARI Family Card zijn die dag uitgenodigd voor de gratis VARI Winterscan in onze vestiging in Vlaardingen aan de Hoogstad 151. Ons vaste team uit Vlaardingen wordt deze dag versterkt door het team uit Ridderkerk. Zij zullen u graag ontvangen tussen 09.00 en 16.00 uur.

Op basis van de reacties van onze klanten na de Winterscan 2018 hebben wij de opzet van de scan enigszins aangepast. Natuurlijk controleren wij nog steeds gratis uw auto, natuurlijk is het nog steeds mega-gezellig en natuurlijk hebben we ook weer een bingo en live muziek. Wat is er dan anders? We delen bonnen uit voor de consumpties, zodat alle klanten kans maken op een broodje worst en een kop erwtensoep. Daarnaast krijgt elke autobezitter een leuk cadeautje als dank voor de komst. De controle van de auto’s hebben we efficiënter gemaakt door de 18 controlepunten uit te voeren zonder dat de auto op de brug hoeft. Maar wees gerust; alles wat met uw veiligheid voor de winter te maken heeft, wordt nagekeken.

Kunt of wilt u de reis naar Vlaardingen op 2 november niet maken? Dan kunt u tot 14 november een afspraak maken om uw Winterscan te laten uitvoeren. Deze is dan natuurlijk ook gratis.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date