Categorieën

Service

Varilux Actieweken bij 't Hart!

Varilux Actieweken bij 't Hart!
Winkelen

Varilux Actieweken bij 't Hart!

  • Advertorial
  • 12-03-2015
  • Winkelen
Varilux Actieweken bij 't Hart!

VLAARDINGEN - Varilux is het eerste multifocale brillenglas, uitgevonden in 1959. Rond de leeftijd van 45 jaar krijgt iedereen te maken met leesproblemen. Een multifocale bril is de ideale oplossing, zodat je met je bril weer op alle afstanden scherp kunt zien.

Juist door de complexiteit van een multifocaal glas is kwaliteit en de mate van personalisatie van de glazen zeer belangrijk. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om je te laten genieten van het beste zicht. Omdat wij met onze apparatuur steeds meer persoonlijke eigenschappen van jouw ogen en het jouw kijkgedrag kunnen meenemen in het glasontwerp en tijdens de oogmeting, kun je met je bril genieten van het beste zicht.

In sommige situaties kan echter een bril voor een specifieke activiteit een mooie aanvulling zijn. Tot 25 april profiteer je bij ons van 50 procent korting op het tweede paar glazen, specifiek voor de computer-, sport- of gepolariseerde (zonne)bril. Welke bril is een echte 'must have' voor jouw levensstijl? Hieronder een korte beschrijving van de brillenglazen.

Varilux Computer
Geen vermoeide ogen of hoofdpijn bij beeldschermwerk

Zit je soms uren achter de computer of kijk je lange tijd naar je tablet of smartphone? Dit kan erg vermoeiend zijn voor je ogen en in sommigen gevallen kan het zelfs leiden tot hoofdpijnklachten. Varilux Computer, een specifieke glasontwerp voor personen die veel beeldschermwerk verrichten kan dan een perfecte aanvulling zijn als tweede bril.

Varilux Sport
Verbeterde reactiesnelheid en haarscherp zicht opelke afstand

Fanatieke sporters weten dat snelheid en nauwkeurigheid vaak essentieel zijn om een sport goed te beoefenen. Dankzij het specifieke design van Varilux Sport geniet je van een verbeterde reactiesnelheid en haarscherp zicht op elke afstand.

Varilux Gepolariseerd
Xperio zonnebrillenglazen tegen hinderlijke schitteringen

Ben je vaak onderweg of een fanatieke watersporter? Dan ken je het probleem van hinderlijke reflecties op een nat wegdek of bijvoorbeeld door de laagstaande zon. De gepolariseerde glazen van Xperio bieden een uitstekende veilige oplossing in dergelijke situaties én met Xperio geniet je van zeer natuurgetrouwe kleurwaarnemingen.

Uiteraard zijn deze brillenglazen ook afzonderlijk te bestellen. Kom langs en we vertellen je er meer over!

't Hart Optiek
De Loper 68-70
3137 DD Vlaardingen
010 - 474 39 03
[email protected]
www.thartoptiek.nl

Dutch Technical Insurances B.V.

Kornelis Speelmanstraat 1 A, Vlaardingen

Meer over Dutch Technical Insurances B.V. →