Categorieën

Service

Vibe Hairstudio geopend

Vibe Hairstudio geopend
Winkelen

Vibe Hairstudio geopend

  • Redactie
  • 15-09-2014
  • Winkelen
Vibe Hairstudio geopend

Drie van de vier gebroeders Post... vlnr Joeri, Kevin en Winston.

VLAARDINGEN - Terwijl een deel van Vlaardingen zaterdag een feestje vierde op het UitFestival werd er hemelsbreed op nog geen 300 meter afstand nog een feestje gevierd. Op de hoek van de Pieter Karel Drossaartstraat - voor Vlaardingers natuurlijk gewoon de PKD - opende Kevin Post zijn eigen kapsalon: Vibe Hairstudio. Hij werd door vrienden, familie en klanten bedolven onder de felicitaties en cadeaus en iedereen genoot. Zo zeer zelfs dat het feestje 's avonds in de stad nog eens werd voortgezet.

Post is een rasechte Vlaardinger en is blij dichtbij het centrum van de stad zijn eigen zaak te kunnen openen. ,,Ik woon vrijwel mijn hele leven al in het centrum van Vlaardingen, dit is gewoon mijn thuis.'' Hoe jeugdig Kevin ook oogt, het broertje van acteur en presentator Winston Post zit al vijftien jaar in het vak.

Begonnen in Spijkenisse waar hij het vak leerde - 'het kon mij niet hard genoeg gaan... alleen wassen daar kwam ik niet voor' - belandde hij via een trendy kapsalon in Rotterdam toch weer in de haringstad.  Hij werkte de afgelopen zeven jaar bij Headline aan de Dirk de Derdelaan maar wist altijd al dat hij vroeger of later een eigen zaak wilde.

Dat is nu dus gelukt op het adres PKD-straat 1. Vibe Hairstudio is gevestigd in een fraai licht pand met veel ramen op de hoek met de Zomerstraat. De afgelopen weken was Kevin er al druk aan het knippen en na de opening is hij nu vol in bedrijf. U kunt er terecht van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Voor het maken van een afspraak belt u simpelweg met Kevin, tel. 06 - 12 400 690.