Categorieën

Service

Voor ieder kijkprobleem is een oplossing

Voor ieder kijkprobleem is een oplossing
Winkelen

Voor ieder kijkprobleem is een oplossing

  • Advertorial
  • 13-04-2015
  • Winkelen
Voor ieder kijkprobleem is een oplossing

VLAARDINGEN - We leven in 2015 en iedereen zou nu toch moeten weten hoe belangrijk ogen zijn. Toch blijkt uit de praktijk het tegendeel. We vragen namelijk steeds meer van onze ogen maar we zorgen er niet voor. We ontlasten ze niet. Op de basisschool kijken kinderen naar digitale schoolborden. In het werkzame leven maken we vaak niet eens meer gebruik van één beeldscherm, maar van twéé. En in onze vrije tijd maken we meer dan ooit gebruik van het internet en/of social media via onze smartphone, tablet, laptop of pc.

Al deze apparaten maken steeds meer gebruik van UV uitstotende fluorcompactlampen. UV? Is dat niet alleen buiten? Van de zon toch? Niet alleen dus. Maar inderdaad tegen de zon moeten we ons ook beschermen. Insmeren deden we al (toch?), maar de ogen worden vaak vergeten. Waar ik heen wil met dit verhaal? In het kader van altijd positief eindigen, kan ik melden dat voor elk kijkprobleem een oplossing is. Van een goede UV beschermende zonnebril - al dan niet op de eigen sterkte - tot een actieve beeldschermbril, binnenshuis (kantoor) continu te dragen. Van volledig UV beschermde blanke kinderbrillenglazen tot gecoate brillenglazen tegen de hinderlijke blauw-violette straling van de pc. Van Transitions meekleurende brillenglazen tot gepolariseerde, schittering wegnemende zonnebrillen (ook op sterkte). Van een leesbril op maat tot een digitale Optelecloep. 

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mogelijkheden in maatwerk contactlenzen. Need I say more? Liever je ogen laten laseren? Maak een afspraak voor een quickscan en kom meer te weten over de mogelijkheden. En uiteraard wordt u voor deze kijkoplossingen geadviseerd en gemeten door bevlogen vakmensen. Nog positiever eindigen? We hebben weer diverse leuke acties! 

Tot in de winkel!

Dutch Technical Insurances B.V.

Kornelis Speelmanstraat 1 A, Vlaardingen

Meer over Dutch Technical Insurances B.V. →