Vrolijke paasactie bij VakantieXperts De Groot

12-04-2017 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - De lente is aangebroken en dat betekent dat we ons gaan verheugen op Pasen. Een gezellige tijd waarbij het zoeken van paaseieren zeker niet mag ontbreken. VakantieXperts de Groot komt daarom met een vrolijke paasactie. De reisspecialist giet het welbekende ‘paaseieren zoeken’ in een verrassend nieuw jasje. Zaterdag 15 april openen zij om 10.00 uur de deuren en kunt u in de buurt van de winkel op zoek naar één van de zes verstopte paaseieren. Deze kunt u in de winkel inleveren voor een lekkere attentie. In één van die prijzen zit zelfs een gouden paasei.
Die kunt u inwisselen voor een reischeque van € 50,00 en u doet dan meteen mee voor de landelijke reischeque ter waarde van € 500,-. Direct na Pasen, op dinsdag 18 april, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Over VakantieXperts


VakantieXperts is met haar 220 vestigingen en ruim 750 reisexperts een bron van inspiratie en door haar enorme inkoopkracht niet duurder dan zelf boeken op internet. Vanzelfsprekend kan je op www.vakantiexpertsdegroot.nl ook zelf je reis zoeken en boeken. Hun slimme zoekmachine kijkt en vergelijkt vrijwel alle websites en laat meteen de voordeligste zien. Alle reizen vallen onder de dekking van het Garantiefonds. Bij VakantieXperts vind je de vakantie die precies bij je past én je verrast.

Wij zien jullie heel graag op zaterdag 15 april
Team Maassluis, Billitonlaan en de Loper

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date