Weer twee winkels weg op Liesveld

31-05-2016 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN – Even leek er een ommezwaai te komen aan het Liesveld: waar eerder de DA-drogist haar deuren sloot komt er een nieuwe ondernemer  met tabakszaak om het ‘gat te vullen’.

Helaas blijken er nu weer twee ondernemers te stoppen, die een tweetal lege etalages achterlaten. Didi mode op nummer 124 zal op 25 juni voor het laatst open zijn. Bronnen rond het hoofdkantoor van de modeketen meldden dat de ‘grote baas’ niet blij was met wat hij in Vlaardingen aantrof; geen omgeving voor een modeketen die mooie maar nogal prijzige kleding verkoopt, dus we stoppen er maar mee ! De laatste weken dat de winkel open is worden er voorraden verkocht die waarschijnlijk 'over' waren: Outlet !

De tweede lege plek wordt veroorzaakt door het vertrek van Cookery shop aan het Liesveld nummer 12. Halsoverkop, zo lijkt het, want zaterdag was de winkel nog in bedrijf en zondagavond geheel leeggehaald. We gaan er maar vanuit dat er geen sprake is van het voorbereiden op een nieuwe collectie pannen en potten!

Werk aan de winkel dus voor binnenstadsmanager Jan Traats  die ook belast is met de acquisitie van de binnenstad: nieuwe ondernemers aantrekken dus !Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date