Win een jaar lang gratis autorijden!

02-07-2017 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Tijdens de autoshow op de Loper zijn de winkeliers gestart met een speciale autoactie: win een jaar lang gratis autorijden in een Peugeot 108! Het enige wat u hoeft te doen is stempels verzamelen! Deelnemende winkeliers kunt u herkennen aan de ronde autoactiesticker op de deuren. Deelnameformulieren vindt u ook in deze winkels.

De belangrijkste voorwaarden
– Deelname vanaf 18 jaar
– 1 stempel per transactie bij een minimale besteding van 5 euro
– Deelnameformulier is geldig met twaalf verschillende stempels
– Alleen volledig ingevulde kaarten zijn geldig
– Elke maand wordt er 1 winnaar getrokken die meedingt voor de hoofdprijs - een jaar gratis autorijden in een Peugeot 108 - en dat 12 maanden lang. De eerste trekking is op de zomermarkt van 26 augustus 2017. Elke maand kunt u opnieuw en onbeperkt meedoen.

Bij deelname gaat u akkoord met de actievoorwaarden. Volle spaarkaarten kunt u inleveren bij Van Dijk mannenmode Vlaardingen en Expert Schipper tot op de laatste dag van elke maand.

Contact opnemen m.b.t. de autoactie kan via het contactformulier op de website van de Loper. De hoofdprijs wordt getrokken tijdens de eerstvolgende Autoshow op De Loper in 2018. Deze actie is notarieel goedgekeurd door Maes Notaris in Vlaardingen. U doet toch ook mee?

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date