Winkelcentrum Koningshoek biedt winkelgemak onder alle weersomstandigheden

10-03-2020 Winkelen Advertorial

Ludieke uitdeelactie zet het overdekte winkelgebied regionaal op de kaart

Nederlandse winkelcentra verspreiden zich steeds meer over de regio. Waar het centrum van de grote stad vooral toeristen en dagjesmensen aantrekt, is het regionale winkelcentrum populair voor de dagelijkse boodschappen en producten voor het gezinsleven. Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis bewijst een sterke aantrekkingskracht te hebben voor de hele regio. Afgelopen weekend deelde het winkelcentrum daarom paraplu’s uit in de gemeenten Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk en ‘s Gravenzande. Het doel van deze ludieke actie is om bezoekers te tonen dat je in Maassluis heerlijk overdekt - en dus droog - kunt winkelen en verblijven.

Tanja Cats, inwoner Maassluis: ,,Sinds Koningshoek is vernieuwd doe ik alleen nog maar hier mijn boodschappen. Het grootste voordeel voor mij is het gratis parkeren met voldoende plekken. De mix van supermarkten en speciaalzaken is perfect voor de wekelijkse boodschappen voor mijn gezin.''


Voordeel voor de hele regio
Met meer dan 65 winkels en restaurants biedt Koningshoek een breed assortiment aan. Er zijn o.a. drie supermarkten en er is een Versstraat aanwezig. Het winkelcentrum deelt graag meer uit dan paraplu’s. Zo kun je bij het winkelcentrum gratis parkeren en van schone wc’s gebruik maken en kunnen de kinderen spelen op de speciaal aangelegde speelplaats. Het winkelcentrum is geopend van maandag tot en met zondag. De exacte openingstijden zijn te vinden op de website www.koningshoek.nl.

De opdrachtgever van Winkelcentrum Koningshoek is vastgoedinvesteerder Wereldhave, een partij die vooral investeert in midden- tot kleine winkelcentra in West Europa. 

Over Wereldhave
Wereldhave investeert in full-service centra die bijdragen aan een beter dagelijks leven voor de gebieden waarin we opereren. De centra in onze portefeuille zijn dominant in hun verzorgingsgebied binnen grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. We richten ons op centra waar winkelen, vrijetijdsbesteding, horecabezoek en beleving gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Het gebied rondom onze centra bevat ten minste 100.000 inwoners binnen een reistijd van tien minuten.

Wereldhave-centra staan bekend om hun relevante mix van nationale en internationale merken en lokale retailers, gemakkelijke services en uitstekende bereikbaarheid. Onze sterke anchors op het gebied van dagelijkse boodschappen en uitgebreid vers- en horeca aanbod gecombineerd met onze hoogwaardige voorzieningen zoals gratis toegankelijke toiletten en kinderspeelplaatsen, dragen bij aan de dagelijkse klantbehoeften  van tijdbesparing tot vrijetijdsbesteding. Dit maakt Wereldhave centra de beste keuze voor een breed scala aan bezoekers.

Voor meer informatie: www.wereldhave.com

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date