Winterwonderland in Lapland!

15-09-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - De magie van de sneeuw; wie het eenmaal heeft meegemaakt, zal ernaar terug blijven verlangen en wie nog nooit in de winter de sneeuw opzocht zal overweldigd zijn door de schoonheid. Onze tip voor deze winter: Lapland, het winterwonderland van het noorden!

Lapland heeft iets magisch, iets ongerepts ook. Het is daarmee een vakantiebestemming die je even in een andere wereld brengt. Weg van het hectische leven van alledag, weg van het werk en van alle verplichtingen en even weg van de drukte om je heen. Stap binnen in de stille witte wereld van het noorden van Finland en geniet! van de overweldigende natuur, van de sneeuw en als het even meezit... misschien ook wel van het betoverende Noorderlicht.

Winter Adventure Levi
VakantieXperts De Groot heeft voor u een fantastische reis samengesteld: Winter Adventure Levi. Dit garandeert u een onbezorgde geheel verzorgde vakantie waarin u optimaal kunt genieten van wat Lapland te bieden heeft, Zo gaat u op sneeuwscootersafari, maakt u een sneeuwschoenwandeltocht en stapt u in een door husky's voortgetrokken slede. Uiteraard is er ook voldoende tijd om zelf in te vullen.

Een vakantie als geen andere die u zich uw leven lang zult herinneren, een week in winterwonderland! En het goede nieuws als u deze reis voor 31 oktober boekt, krijgt u 100 euro korting. Laat u informeren bij VakantieXperts de Groot, zij kunnen u er alles over vertellen en kijk even HIER voor meer informatie over deze droomreis.

VakantieXperts De Groot
Billitonlaan 10
3131 LK  Vlaardingen
vlaardingen@vx.nl
010 - 434 86 77

www.vxdegroot.nl


 


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date