Categorieën

Service

'Wondermiddel tegen eczeem en psoriasis'

'Wondermiddel tegen eczeem en psoriasis'
Winkelen

'Wondermiddel tegen eczeem en psoriasis'

  • Advertorial
  • 15-07-2014
  • Winkelen
'Wondermiddel tegen eczeem en psoriasis'

VLAARDINGEN - Een Australische bouwvakker kon niet langer aanzien dat zijn zoontje zoveel last had van eczeem en begon aan de keukentafel zelf een middel uit te vinden voor de klachten van zijn zoon. Nu, veertien jaar later, is zijn huidverzorgingsproduct op natuurlijke basis in Australië het meest gebruikte natuurlijke middel tegen eczeem en psoriasis en is het bij veel mensen niet meer uit het leven weg te denken.

Jeroen Dorresteijn haalde de crème naar Europa en introduceerde het om te beginnen in Nederland. Dorresteijn vertelt: ,,Vrienden van mij hebben kinderen met eczeem die zich tot bloedens toe krabben. Op zoek naar een oplossing kwam ik op buitenlandse internetforums steeds goede  ervaringen van het Australische 'Grahams' tegen. Ik besloot een aantal producten uit het assortiment hierheen te halen en deelde die bij wijze van test uit aan mensen met eczeem, psoriasis, een jeukende hoofdhuid etc. Toen ik de reacties teruggekoppeld kreeg was duidelijk dat heel veel mensen hierin hadden gevonden wat zij al zo lang zochten; zij waren af van de ellendige jeuk en hun huid werd heel rustig’.

Sinds 2 jaar ligt 'Grahams' in Nederland in de winkels. Het zijn stuk voor stuk probleemoplossende producten zoals de eerder genoemde Eczeem Crème en Calendulis Plus Crème (bij psoriasis), maar ook bijvoorbeeld shampoo voor een droge hoofdhuid (jeuk, schilfertjes , roos). Doordat winkels enthousiaste reacties van klanten krijgen en veel herhalingsverkopen zien, worden er weer meer mensen op het bestaan van Grahams gewezen. En de gebruikers zelf vertellen het natuurlijk ook door; vaak is het iets waarmee zij erfelijk belast zijn dus de familie is als eerste op de hoogte als een product goed aanslaat. ,,We krijgen dagelijks heel emotionele reacties'', vertelt Dorresteijn tot slot. ,,Je kunt je niet voorstellen wat het met iemand doet als diegenealtijd verschrikkelijk last van zijn/haar huid heeft en nu ineens aan den lijve ondervindt dat er ook een leven zonder krabben schilfers mogelijk is.''

Vitaminstore Vlaardingen
Liesveld 104
Tel: 010-232 76 49
www.vitaminstore.nl/shop/Vlaardingen

Hollandgroep Personeelsdiensten B.V.

Blokmakersplaats 4, Vlaardingen

Meer over Hollandgroep Personeelsdiensten B.V. →