Categorieën

Service

Alles over wonen voor de hele familie...

Alles over wonen voor de hele familie...
Wonen

Alles over wonen voor de hele familie...

  • Advertorial
  • 09-10-2014
  • Wonen
Alles over wonen voor de hele familie...

VLAARDINGEN - Zaterdag 8 november is de tweede editie van de Open Huis Familiedag! Familietheater Flamingo aan de KW-Haven ZZ10 staat deze dag van 11.00 tot 16.00 uur geheel in het teken van 'alles over wonen voor de hele familie'. Het thema is dit jaar 'Actief (mee)doen'. Zo zijn er workshops van diverse klussen voor binnen en buitenshuis, maar is er ook gelegenheid om onder professionele begeleiding je (nieuwe) huis in te richten (tips en trucs). Uiteraard is er voor de kinderen ook genoeg te beleven, denk aan lasergamen, knutselen en andere verassingen. 

Naast de diverse specialisten voor een aankleden en inrichten van de woning, is er ook een specialist op het gebied van tuinontwerp aanwezig. Uiteraard wordt het mooiste Vlaardingse woonaanbod gepresenteerd, zowel de bestaande woningen als onder andere de nieuwbouwprojecten 'De Buitenplaats van Ruytenburch' en 'De Nieuwe Vogelbuurt'! Rondom deze prachtige Vlaardingse nieuwbouwprojecten is voldoende nieuws te melden, laat je dus informeren tijdens de Open Huis Familiedag. 

Over het financieren van een nieuwe woning is uiteraard ook voldoende te vertellen, weet u bijvoorbeeld of er nog een 'Starterslening' bestaat in Vlaardingen? Of hoe zit het met de verschillen tussen het financieren van een bestaande of nieuwbouwwoning? Voor de antwoorden op deze vragen en meer is De Hypotheker Vlaardingen aanwezig tijdens de Open Huis Familiedag. 

De Open Huis Familiedag is een initiatief van De Hypotheker Vlaardingen en Familietheater Flamingo. Voor informatie over alle de deelnemers en het nieuws van de komende weken, houdt u de website www.openhuisfamiliedag.nl goed in de gaten. Tevens is de Open Huis Familiedag te vinden op Facebook en Twitter. 

Uiteraard zal er de komende weken ook nog voldoende nieuws via Vlaardingen24 worden verspreid! Kortom laat u verassen en bezoek de Open Huis Familiedag, zaterdag 8 november van 11.00 tot 16.00 uur.

Monuta Vlaardingen

Verploegh Chasséplein 3, Vlaardingen

Meer over Monuta Vlaardingen →