Appartementen Buitenplaats in de verkoop!

07-09-2015 Wonen Redactie

VLAARDINGEN – Wie nieuwsgierig is welke luxe appartementenB er nog beschikbaar zijn op De Buitenplaats Van Ruytenburch, moet woensdag 9 september snel aankruisen in de agenda. Op die dag gaan de appartementen officieel in verkoop. Van 19.30 tot 21.30 uur ligt alle verkoopinformatie klaar in de oude brandweerkazerne.  Geïnteresseerden kunnen er in gesprek over hun favoriete uitzicht, gewenste oppervlakte en inrichting van een droomappartement!

Groene en rustige omgeving

De komst van de appartementen wordt snel zichtbaar. Dit najaar gaan de bouwwerkzaamheden voor de appartementen al van start! Ook is inmiddels duidelijk hoe de directe omgeving van het appartementengebouw eruit komt te zien. Naar de wensen van de aspirant kopers komt er geen horeca in het gebouw, maar een prachtig ingericht groen verblijfsgebied. Een heerlijk plek met een directe verbinding naar Park ‘t Hof.
 

Volop te kiezen

Al voor de start verkoop is een flink deel van de appartementen gereserveerd. Toch is er voor nieuwe aspirant kopers nog volop te kiezen. De woonoppervlakte varieert van 110 tot 155 m2. En de appartementen kijken uit over Park, de Oude Haven of het Vlaardingse centrum. Alle woningen bieden riante terrassen en balkons, en liggen op steenworp afstand van alle voorzieningen in het stadshart.
 

Ruytenburch op bezoek

Maakt u naar aanleiding van de start verkoop graag liever een persoonlijk afspraak? Wij komen met plezier bij u op bezoek, en nemen naast alle informatie ook een heerlijke Vlaardingse lekkernij mee. Ook een presentatie bij uw vereniging, organisatie of netwerk is mogelijk. Wij ontmoeten u graag! U kunt ons direct benaderen voor een afspraak.

U kunt zich HIER direct aanmelden voor de verkoopbijeenkomst in de oude brandweerkazerne op woensdag 9 september.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date