Bouw Buitenplaats Van Ruytenburch: deel 8

15-03-2017 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Wethouder Hans Versluijs gaf vanmiddag even na half vier het officiële startsein voor de bouw van fase 8 van De Buitenplaats Van Ruytenburch. De bijeenkomst startte om 15.30 uur, bij de watertoren aan de Van Linden van den Heuvellweg , met een welkomstwoord door de directeur van Heijmans Vastgoed, de heer Arjan Geelen, gevolgd door een toespraak door wethouder Hans Versluijs.

De officiële openingshandeling bestond uit het leggen van bodemplaat ofwel kanaalvloerplaat in één van de vloeren van een woning in aanbouw. Overigens was deze er met een hijskraan kort ervoor uit gehaald door één van de bouwvakkers om dit mogelijk te maken.

In zijn toespraak benadrukte wethouder Versluijs dat Heijmans bezig was met een goede bestemming geven aan de nabijgelegen oude brandweerkazerne. Hij noemde daarbij het segmenteren van de binnenkant waarbij er verschillende werkruimtes ontstaan voor ZZP-ers en ‘Start-Ups’, een idee dat al eens eerder was geprobeerd van de grond te krijgen. Versluijs benadrukte dat er nog wel wat stappen moesten worden genomen om dit te realiseren. Of beginnende bedrijfjes en ZZP-ers uiteindelijk bereid zijn om voor een paar honderd euro per maand een kleine werkruimte te huren mag echter betwijfeld worden; eerder bleek het idee nauwelijks tot niet levensvatbaar.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date