Bouw Holy Résidence Vlaardingen start eind 2018

22-07-2018 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Ontwikkelaar Boele & van Eesteren heeft de grond voor het tweede deelplan binnen Parc Drieën-Huysen gekocht van de gemeente Vlaardingen. De 44 te realiseren luxeappartementen zijn verdeeld over twee gebouwen en bevinden zich straks aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen. De verkoop is inmiddels in volle gang. De voorbereidingen voor dit kleinschalige appartementencomplex zijn gestart en de bouwwerkzaamheden starten deze winter. 

 

Gasloos

Bij de ontwikkeling van het plan speelt Boele & van Eesteren uiteraard in op gasloos  bouwen. De appartementen zijn daarnaast zeer duurzaam en worden onder andere standaard voorzien van hoogwaardige isolatie, vloerverwarming, triple glas en een bodemwarmtepomp waardoor er in de zomer ook gekoeld wordt. Daarmee wordt een aangenaam binnenklimaat gerealiseerd in de woningen.

 

Kenmerken appartementen Holy RésidenceHet deelplan bestaat uit twee gebouwen met elk 22 appartementen die op de begane grond zijn gekoppeld met een overdekte stallingsgarage. Het ontwerp kent zowel balkon- als terrasappartementen gelegen op het zuidwesten . Bij de terrasappartementen verspringen de balkons per verdieping van elkaar, waardoor een trapsgewijze architectuur ontstaat. Op iedere verdieping bevinden zich vier appartementen per gebouw. Op de toplaag zijn twee penthouses gelegen. Elke woning beschikt over een eigen berging en overdekte parkeerplaats. Alle appartementen worden standaard voorzien van hardhouten binnendeurkozijnen met stompe deuren, videofoon, een voordeur met woning SKG*** beslag (extra veilig, met ‘kerntrekbeveiliging’), draaikiepramen en aluminium kozijnen. De appartementen variëren qua oppervlak tussen de circa 88 m2 en 168 m2. De appartementen van Holy Résidence zijn in verkoop. Meer informatie is te vinden op: www.holy-residence.nl

 

Nieuwbouw Parc Drieën-HuysenHoly Résidence vormt de tweede fase van het door Boele & van Eesteren ontwikkelde Parc Drieën-Huysen. Het ligt direct naast de eerste fase van het plan dat bestaat uit een verpleeghuis en twee woontorens voor mensen met een zorgindicatie. De drie gebouwen uit fase 1 zijn met elkaar verbonden door middel van een 'plint', waarin faciliteiten zoals een brasserie, een kapper en een pedicure zijn opgenomen en waar de toekomstige bewoners van Holy Résidence eveneens gebruik van mogen maken.

 

Meer informatie verkrijgbaar bij:

De Witte Garantiemakelaars

010 - 434 38 44

www.dewittegarantiemakelaars.nl