Dijkshoorn Euromovers op Vlaardingen24

01-04-2016 Wonen Redactie


VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Dijkshoorn Euromovers op 'Onze Bedrijven'. Dijkshoorn Euromovers is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Vlaardingen. Dijkshoorn is opgericht in 1952 en heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd. Dit is mede gekomen door de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken.

De werkzaamheden worden door een grote groep ervaren en goed opgeleide medewerkers uitgevoerd, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere noodzakelijke hulpmiddelen.

Wij voeren zowel nationale als internationale verhuizingen uit voor particulieren, bedrijven en overheid. U kunt ook bij ons terecht voor opslag van uw meubels in onze moderne opslagloodsen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in opslag en beheer van archieven.

Ontzorgen


Verhuizen met Dijkshoorn betekent dat u geheel wordt ontzorgd! Met deze geruststellende woorden bedoelen wij dat Dijkshoorn Euromovers u de zorg omtrent uw verhuizing ontneemt. Vanaf het zoeken naar een nieuw huis, tot aan de finishing touch van uw nieuwe woning. Of u nu binnen Nederland verhuist of gaat emigreren of verhuizen naar een ander land.

Kwaliteit


Kwaliteit staat bij Dijkshoorn hoog in het vaandel. De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Professioneel Project Verhuizer (PPV). Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en de veiligheid gegarandeerd door VCA. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat, de hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal.

Onze missie


Dijkshoorn Euromovers verzorgt nationaal en internationaal verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Onze dienstverlening is maatwerk van hoge kwaliteit; voor, tijdens en na de verhuizing. Wij luisteren naar en blijven communiceren met onze klanten. Dijkshoorn garandeert u een zorgeloze verhuizing. Dit doen wij op een persoonlijke en eerlijke wijze én met inzet van onze vakbekwame medewerkers, die gebruik maken van moderne hulpmiddelen.

Interesse in onze dienstverlening of een gratis taxatie? Neem dan contact met ons op via info@dijkshoorn.nl of bel 010 - 248 05 22.