Categorieën

Service

Doe Mee op de Open Huis Familiedag

Doe Mee op de Open Huis Familiedag
Wonen

Doe Mee op de Open Huis Familiedag

  • Advertorial
  • 06-11-2014
  • Wonen
Doe Mee op de Open Huis Familiedag

VLAARDINGEN - Op zoek naar een nieuwe woning? Leren behangen? Een goed advies nodig over hoe je je woonkamer het best kan inrichten? Meer weten over nieuwbouwprojecten in Vlaardingen? Informatie inwinnen over het verbouwen van je badkamer? Weten hoeveel je kunt lenen? Dan moet je zaterdag 8 november absoluut een bezoek brengen aan de 'Open Huis Familiedag' in Familietheater Flamingo aan de KW-haven.

De Open Huis Familiedag is een initiatief van De Hypotheker Vlaardingen en het Familietheater. Vorig jaar werd de woonbeurs voor het eerst georganiseerd en dat smaakte duidelijk al naar meer. Een tweede editie kon dan ook niet uitblijven. ,,En hij wordt nog beter dan de eerste'', verzekert Jeroen Onderdelinden van De Hypotheker. ,,We hebben de beurs ten opzichte van vorig jaar nog iets uitgebreid en er is dit jaar ook meer aan de styling gedaan.''

Meer dan vorig jaar ook wordt ingezet op een actieve rol van de bezoekers zelf. Zij kunnen veel meer dan alleen maar kijken. Het thema is niet voor niets 'Actief (mee)doen'. Er worden allerlei workshops gegeven over klussen binnen- en buitenshuis maar je kunt bijvoorbeeld ook onder professionele begeleiding je (nieuwe) huis inrichten. Over de kinderen hoef je je sowieso geen zorgen te maken, die vermaken zich ongetwijfeld wel met lasergamen, knutselen en allerlei andere verrassingen.

De Open Huis Familiedag is natuurlijk ook the place to be voor iedereen die actief op zoek is naar een nieuwe woning. Vlaardingse makelaars staan er met hun woningaanbod en er is informatie over de nieuwbouwprojecten als de Buitenplaats van Ruytenburch en De Nieuwe Vogelbuurt. Tijdens de Open Huis Familiedag begint de voorinschrijving van de eerste negentien woningen van dit laatste project. Hypotheekadvies krijgt u uiteraard van de Hypotheker zelf.

Ziet u ergens in de stad een bijzonder treintje rijden? Stap gerust in, het pendelt heen en weer van bedrijventerrein Hoogstad naar het Familietheater aan de KW-haven en passeert daarbij ook het stadscentrum. De Open Huis Familiedag begint zaterdag 8 november om 11.00 uur, u kunt er tot 16.00 uur terecht.

Monuta Vlaardingen

Verploegh Chasséplein 3, Vlaardingen

Meer over Monuta Vlaardingen →