Een financieel advies op afstand, maar toch dichtbij

01-04-2020 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - In deze bijzondere tijd zijn veiligheid en financiële rust enorm belangrijk. Onze kracht, persoonlijk contact en onafhankelijk advies, is juist nu van groot belang. Wij zijn altijd sterk geweest in het denken in mogelijkheden, zoeken naar creatieve financiële oplossingen. Bereikbaarheid is een belangrijk onderdeel van ons mooie bedrijf, op onze drie vestigingen, telefonisch, via social media en email.

Ook in tijden van social distancing gaan wij door met waar wij goed in zijn. Meer dan ooit tevoren staan wij naast onze relaties en helpen ze met hun financiële vragen. Voor jouw en onze veiligheid voeren wij onze gesprekken nu ook op afstand. We hebben hiermee onze bereikbaarheid alleen nog maar vergroot en zijn we perfect in staat om in duidelijke taal, met beeld en geluid, een uitstekend advies te geven.

Als alle maatregelen weer versoepeld worden dan zetten wij naast dit alles natuurlijk ook gewoon de deur van onze thema-kamers op kantoor weer open. Uiteraard met een dampende kop verse koffie of een heerlijke kop thee. Zoek jij juist nu financiële rust? Maak snel een afspraak!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date