Fundament Advies op afstand maar toch vertrouwelijk dichtbij…

07-04-2020 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Net als voor veel andere ondernemers in onze regio, was het ook voor het team van Fundament Advies zoeken naar de juiste manier om klanten juist in deze periode te voorzien van goed en onafhankelijk financieel advies. Inmiddels draait het team van Fundament Advies, vooral vanuit huis en deels op kantoor, op volle kracht door. Gesprekken vinden plaats via een beeldverbinding waarbij de klanten met één van de adviseurs op afstand een advies gesprek kunnen voeren.

Tijdens zo'n gesprek neemt de adviseur, zoals gebruikelijk bij Fundament Advies, alle tijd om in kaart te brengen wat de verschilende financiele mogelijkheden zijn. Alle berekeningen die de adviseur maakt kan de klant ook zien. ,,Op deze manier kunnen wij onze klanten nog steeds van een passend onafhankelijk hypotheekadvies voorzien en de klant een oplossing presenteren in een voor de klant veilige en vertrouwelijke omgeving'', aldus Robert Rodrigo één van de adviseurs van Fundament Advies.

Voor een videogesprek is overigens niet heel veel nodig, een dergelijk gesprek kan uitstekend via een mobiele telefoon, tablet of laptop plaatsvinden. De adviseur van Fundament Advies zal ervoor zorgen dat er een verbinding tot stand komt.

Kortom, ook voor het team van Fundament Advies is het een bijzondere tijd, maar gelukkig merken zij dat de woningmarkt in Vlaardingen en Schiedam nog volop in beweging is. Het team van Fundament Advies staat voor je klaar, juist nu!

Je kan ons uiteraard gewoon bereiken via 010 - 4608900 of via info@fundament-advies.nl. Meer informatie op www.fundament-advies.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date