Gratis interieuradvies bij woningverkoop via Van Zon Makelaars

02-03-2018 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - U wilt uw woning verkopen met de deskundige hulp van een NVM-makelaar? Dan bent u bij Van Zon Makelaars aan het juiste adres. Verkoop nu uw woning via Van Zon en ontvang 1 uur gratis stylingadvies van een deskundig interieurstyliste. Dit stylingadvies is in te zetten voor verkoopstyling óf inrichting van uw nieuwe droomhuis. 

Gefeliciteerd! U heeft besloten uw woning in de verkoop te zetten. Een spannende stap, waar veel bij komt kijken. Gelukkig is er in Vlaardingen een deskundig NVM-makelaarskantoor dat u helpt bij deze beslissing: Van Zon Makelaars. U kent ons al jaren. Ruim 20 jaar hebben wij ons kantoor gevestigd aan de Billitonlaan 120 te Vlaardingen. Ons team heeft bij elkaar ruim 80 jaar ervaring op de Vlaardingse markt en in omliggende gemeenten. 

Alleen in maart: interieuradvies cadeau


Tijdelijk ontvangt u 1 uur gratis interieuradvies bij verkoop van uw woning via Van Zon Makelaars.
Meld uw woning in maart aan voor verkoop bij ons makelaarskantoor en u krijgt een gratis interieuradvies van een deskundig interieurstyliste. Uiteraard kunt u dit advies gebruiken voor verkoopstyling om uw woning extra snel te verkopen. U kunt er ook voor kiezen om het advies voor uw nieuwe woning te zetten. Deze keuze is geheel aan u.
 

Hoe werkt woningverkoop via Van Zon?


Wij komen vrijblijvend bij u langs op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt en nemen ruim de tijd om alles rustig met u door te spreken. Omdat wij het menselijke aspect belangrijk vinden, kijken we samen met u naar uw omstandigheden en de mogelijkheden om de verkoop van uw woning tot een succes te maken.

Voor onze werkzaamheden worden heldere en scherpe tarieven gehanteerd. Tevens is ons motto: “no cure no pay”, dat maakt voor ons de uitdaging des te groter om uw woning op een actieve manier te verkopen. U betaalt dus alleen courtage bij succesvolle verkoop.

Ook uw woning verkopen?


Bent u geïnteresseerd in woningverkoop via Van Zon Makelaars? Neem dan snel contact met ons op. Onze actie loopt tot zaterdag 31 maart 2018.
Lees hier direct meer over woningverkoop op onze website.

 

Contactinformatie
Van Zon Makelaars
Billitonlaan 120
3131 LL VLAARDINGEN

Telefoon: 010-435 76 00
E-mail:  info@vanzonmakelaars.nl
www.vanzonmakelaars.nl

facebook.com/vanzonmakelaars

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date