Grote belangstelling voor De Broedvogel fase 3

16-06-2016 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Afgelopen maandag vond de succesvolle voorverkoop plaats van nieuwbouwproject De Broedvogel fase 3 in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen. Een groot aantal belangstellenden kwam naar de toepasselijke locatie ‘De Vreemde Vogel’ om alvast een indruk te krijgen van de 32 koopwoningen die op 30 juni in verkoop gaan. 

In De Broedvogel fase 3 worden 26 fraaie eengezinswoningen en zes unieke twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. De eengezinswoningen met een woonoppervlakte vanaf 124 m² zijn te koop vanaf € 239.000,- vrij op naam. De twee-onder-één-kapwoningen met een woonoppervlakte tot 147 m² zijn te koop vanaf  € 269.000,- vrij op naam. 

Sneak preview


Tijdens de voorverkoop hebben de aanwezigen de eerste beelden, de verschillende woningtypes en plattegronden, de verkaveling, afmetingen en opties kunnen bekijken. Dura Vermeer, Makelaardij Thuis en Fundament Advies waren aanwezig om vragen te beantwoorden.  

Start verkoop op 30 juni


Op donderdagavond 30 juni van 19.00 tot 21.00 uur vindt het verkoopevent plaats in De Vreemde Vogel aan de Van Baerlestraat 252 in Vlaardingen. 
Tijdens deze avond ontvangen geïnteresseerden een verkoopbrochure en het inschrijfformulier, waarmee ze zich kunnen inschrijven. De wens is om alle 32 woningen al voor de start van de Vlaardingse zomervakantie op 11 juli te kunnen toewijzen.
 

De Nieuwe Vogelbuurt


In de wijk Holy in Vlaardingen gaat er iets moois gebeuren. De komende jaren gaan Waterweg Wonen en Dura Vermeer in deze wijk circa 400 eengezinswoningen realiseren. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe Vogelbuurt wordt daardoor een veilige gezinswijk met behoud van het unieke, groene karakter.
 

Meer informatie


Bezoek de website www.denieuwevogelbuurt.nl voor meer informatie of kijk op de Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes.

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date