Categorieën

Service

Guy Bravenboer op Vlaardingen24

Guy Bravenboer op Vlaardingen24
Wonen

Guy Bravenboer op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 10-03-2014
  • Wonen
Guy Bravenboer op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Guy Bravenboer Schilderwerken als deelnemer aan VL24 Werkt! Guy Bravenboer Schilderwerken is opgericht in 2001 door de toen pas 21-jarige Guy Bravenboer. Na een vliegende start in de particuliere dienstverlening, ging hij ook steeds meer projecten aannemen. Inmiddels is Guy Bravenboer schilderwerken een vertrouwde naam in de regio Rijnmond. Particulieren, scholengemeenschappen, Verenigingen van Eigenaren, bedrijven en aannemers behoren tot een tevreden klantenkring.

,,Als we iets onze specialiteit mogen noemen, dan is het wel schilderwerk. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw schilderwerk vakkundig aanpakt, en een professioneel resultaat aflevert, dan zijn we u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote projecten.

Maar daanaast kunt u voor veel meer bij Guy Bravenboer terecht: stucwerk, spuitwerk, behangen en totaalonderhoud. Wij werken namelijk nauw samen met verschillende ZZP'ers vandaar dat wij u het hele pakket uit handen kunnen nemen. Dat betekent voor u: één betrouwbaar aanspreekpunt en wij verzorgen de rest. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij de beste vakbekwame mensen op elk vakgebied.

Daarbij kunt u denken aan interieurafbouw, houtrotreparatie, vervangen van ramen en deuren, beglazing en gipsplaten plafonds. Kortom: wij verzorgen het complete pakket aan onderhoudsdiensten!''

Kijk voor meer informatie op www.guybravenboer.nl en like de facebookpagina!

Okcas

Eendrachtstraat 85, Vlaardingen

Meer over Okcas →