Is uw volgende huis aan de Carry Pothuiskade?

02-01-2016 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Van Zon Makelaars wil u op een informele manier informeren over een bijzondere woning die zij in de verkoop hebben. En wie kunnen dat beter doen dan de bewoners zelf.  Onderstaand dan ook een interview met Christiaan, wonende aan de carry Pothuiskade 6.

Wie ben je?
Wij zijn Suze (10 jaar), Brechje (6 jaar) en Christiaan (40 jaar). De meiden spelen graag in het Klauterwoud in de mooie Broekpolder. De oudste struint vaak met vriendinnen langs de Vaart op zoek naar geschikte locaties voor een boomhut. In het speelveldje in de buurt speelt de jongste graag. Ik zelf vindt het alles behalve een straf om fietsend langs de Vaart naar m’n werk te gaan in het centrum.

Welke woning verkoopt u via Van Zon Makelaars?
Carry Pothuiskade 6 te Vlaardingen. De meiden zijn opgegroeid in deze wijk Vaart Noord, een moderne, ruime, rustige en kindvriendelijke wijk op steenworp afstand van de weilanden van Midden Delfland, de vlieten en de Broekpolder. Scholen, kerk en winkelcentrum De Loper allemaal dicht in de buurt. 

Hoe lang heeft u hier gewoond?
Wij hebben hier zo’n vijf jaar gewoond. Een heerlijk ruim huis met een boel bergruimte en een royale tuin om verjaardagen te vieren met vrienden en familie! In het bad dobbert Brechje bijna dagelijks ’s avonds voor het slapen. In de woonkeuken is het de hele dag erg goed toeven.

Waarom ga je verhuizen?
Een nieuwe start na een tijd waarin ook verdrietige dingen gebeurden.

Waarom heb je destijds gekozen voor deze woning?
We waren bekend met de wijk, want we woonden er al een poos in een iets kleiner huis. Dit huis bood juist die extra leefruimte terwijl we nog steeds op een steenworp afstand van het groene Midden Delfland en de Vaart zouden blijven. Het centrum op tien minuten fietsen. Een heerlijke omgeving.

Wat zou u de kopers van uw woning absoluut willen laten weten?
Ik genoot altijd heerlijk van de zon op het beschutte balkon van de woonkamer na een dag op kantoor.

Wij hopen dat wij  u nieuwsgierig hebben gemaakt, Van Zon Makelaars geeft u graag een rondleiding door ons huis! 

Voor een vrijblijvende rondleiding kunt u contact opnemen met Van Zon Makelaars of u kunt HIER klikken voor meer informatie 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date