Jubileumeditie Woonbeurs Vlaardingen

13-03-2018 Wonen Advertorial

De Woonbeurs is ieder jaar weer een geweldig evenement!

VLAARDINGEN - Zaterdag 17 maart vindt tussen 10.00 en 16.00 uur de tiende editie van de Woonbeurs Vlaardingen in de Grote Kerk plaats. Deze jubileumeditie wordt een groot feest waarbij iedere standhouder uitpakt op zijn eigen manier. Zo waan je je als een bezoeker als het ware op een feest, vol met interessante woon-acties en gebeurtenissen, genoeg om een leuk dagje uit van te maken voor het hele gezin. Naast informatie over verschillende nieuwbouwprojecten is er nog veel meer informatie te vinden over van alles rond om 'Wonen in Vlaardingen'.

Organisator Fundament Advies, is tien jaar geleden gestart met dit unieke woonevent, toen nog redelijk kleinschalig en inmiddels uitgeroeid tot een begrip in de regio, waar ieder jaar weer zo'n kleine 3000 bezoekers op af komen. Fundament Advies is dan ook meer dan trots dit evenement dit jaar voor de tiende keer te kunnen organiseren, uiteraard samen met alle deelnemers en de gemeente Vlaardingen.

Ben jij benieuwd wat Vlaardingen in de komende jaren voor plannen heeft op het gebied van wonen? Bezoek dan de Woonbeurs en vier dit feestje met ons mee. Er is een kinderhoek aanwezig waar de kleinsten onder ons zich kunnen vermaken met onder andere een echte facepainter. Benieuwd naar alle deelnemers? Klik HIER voor alle deelnemers

Kortom deze jubileum editie van het leukste woonevent van de regio mag je niet missen!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date