Categorieën

Service

Kom sfeer proeven bij De Eilanden!

Kom sfeer proeven bij De Eilanden!
Wonen

Kom sfeer proeven bij De Eilanden!

  • Advertorial
  • 23-09-2014
  • Wonen
Kom sfeer proeven bij De Eilanden!

VLAARDINGEN - Donderdagavond 25 september tussen 17.30 en 19.30 uur is het Open Huis bij de 2-onder-1-kapwoningen van nieuwbouwproject De Eilanden. Project De Eilanden is een sfeervolle mix van ruime eengezinswoningen en toekomstige appartementen die op twee eilanden worden gebouwd in de groene Westwijk van VlaardingenRecreatiegebied 'De Krabbeplas' ligt om de hoek.

In deze nieuwe wijk kunt u comfortabel wonen met tuinen die grenzen aan het water. Alle woningen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats voor de deur én garage. Bouwnummers  5 en 10 worden opgeleverd met een uitbouw aan de achterzijde. Deze heerlijke ruime woningen worden in oktober casco opgeleverd. Wilt u toch liever een afbouwpakket? Laat het ons weten en samen met u bespreken we de mogelijkheden!

Prijzen vanaf € 299.000,- v.o.n.

U bent van harte welkom op de bouwplaats bij bouwnummer 5 en 10.  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan een afspraak met ons via  010- 474 37 71 of bezoek de website voor meer informatie: www.wonenopdeeilanden.nl

 

Makelaardij Thuis

Korte Hoogstraat 33a, Vlaardingen

Meer over Makelaardij Thuis →