Makelaardij Thuis laat verkopers aan het woord

29-08-2016 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN -  Makelaardij Thuis laat op haar facebookpagina met regelmaat verkopers aan het woord. Aan de hand van een aantal vragen schetsen zij een beeld van de woning die zij willen verkopen. Voor wie op zoek is naar een nieuw thuis in Vlaardingen zeker een rubriekje om in de gaten te houden. Je krijgt een leuke eerste indruk! Deze keer Nienke en Arnoud over hun woning in de Eendrachtstraat.

Wie zijn jullie?
Wij zijn Nienke en Arnoud de Graaf. We hebben twee schatten van kinderen. En we wonen nu zesenhalf jaar in Vlaardingen. Met veel plezier. 

Welke woning verkopen jullie via Makelaardij Thuis?
Wij verkopen een leuk hoekhuis in de Oostwijk. Eendrachtstraat 99. Het is een gezellig huis met een ruime woonkamer. Het huis staat op de hoek met de Oosterstraat, vlakbij alle voorzieningen die de stad te bieden heeft: station, winkels, gezellig centrum en vlakbij het park. 

Hoe lang hebben jullie hier gewoond?
Wij wonen hier in december 7 jaar met veel plezier. Wij hebben hiervoor in Schiedam gewoond en daarvoor in Ede.

Waarom hebben jullie destijds gekozen voor deze woning?
Deze woning heeft heel veel voordelen. Wij zochten een huis met een ruime woonkamer. Het huis heeft een ruime woonkamer met aan drie kanten ramen, waardoor het een heerlijk lichte woning is. Verder heeft het huis de keuken in een uitbouw, waar door deze ruimte niet ten koste gaat van de woonkamer. Op de boven verdieping hebben we drie slaapkamers, hierdoor wisten we dat er ook ruimte zou zijn voor eventuele kinderen. Tenslotte was de locatie ook nog een groot voordeel: alle gemakken van het centrum, maar toch de rust van een woonwijk. Het was onze ideale starterswoning. 

Waarom gaan jullie verhuizen?
Ook dit heeft diverse redenen. De eerste is dat we terug willen waar we vandaan komen, in de buurt van de Veluwe. In die omgeving willen we ook gaan werken. De tweede reden is dat de kinderen groter worden en wat meer ruimte nodig hebben. 

Tot slot…
Wij zouden iedereen willen adviseren om een kijkje te nemen bij ons leuke, gezellige, sfeervolle woning die van alle gemakken is voorzien. Dus neem contact op met onze makelaar, die kan nog veel meer over ons huis vertellen.
 
Vraagprijs € 164.000 k.k.

Wilt u meer informatie over deze mooie hoekwoning? Klik HIER of neem contact op met Makelaardij Thuis  op 010 – 474 37 71.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date