Categorieën

Service

Onafhankelijk advies, bestaat dit nog?

Onafhankelijk advies, bestaat dit nog?
Wonen

Onafhankelijk advies, bestaat dit nog?

  • Advertorial
  • 31-10-2013
  • Wonen
Onafhankelijk advies, bestaat dit nog?

VLAARDINGEN - Gelukkig merken wij het van De Hypotheker Vlaardingen al een paar maanden, maar de cijfers van het makelaarsconsortium bevestigen dat de Vlaardingse woningmarkt weer aantrekt! Nadat eerder de gemeente Vlaardingen tijdens de Open Huis Familiedag bekend maakt weer te gaan starten met de Vlaardingse starterslening is dit wederom een positieve ontwikkeling waar wij uiteraard erg blij mee zijn.

 

Starterslening

De starterslening is een maximale hypotheek à € 25.000,- vanuit de Gemeente, geschikt voor starters tot een leeftijd van 35 jaar en een maximale koopsom van zo’n € 152.380,-. Uiteraard is het zaak om te bekijken of dit instrument ook in uw persoonlijke situatie past.

 

Nieuwbouw Vlaardingen

Deze week is de loting geweest voor de eerste fase van Vlaardings Geluk II, een prachtig project waarvoor veel interesse blijkt te zijn. Zo’n twintig woningen zijn deze week aan de gelukkigen toebedeeld, voor hen komt het 'Geluk' ineens wel erg dichtbij! Uiteraard zijn deze gelukkigen vrij om zelf te kiezen waar ze zich laten informeren over de beste financiële mogelijkheden. 'Wanneer u een nieuwe auto koopt, wordt u immers ook niet verplicht waar u moet gaan tanken'. U maakt dus zelf de keuze waar u uzelf laat informeren omtrent uw hypotheek mogelijkheden! Onafhankelijk advies!

 

Beste Koop

Naast al deze positieve ontwikkelingen, had ook de Consumentenbond nog mooi nieuws te melden! De Consumentenbond test continu allerlei producten en diensten, zoals hypotheken. In de Geldgids van september stond haar oordeel over 41 annuïteitenhypotheken met een tienjaars rentevaste periode en met Nationale Hypotheek Garantie. Stuk voor stuk zijn ze onderzocht op bijvoorbeeld flexibiliteit, boeteregelingen, verhuismogelijkheden en prijs. De Argenta Spectrum Extra Hypotheek van De Hypotheker kwam bij dit onderzoek als 'Beste Koop' uit de test! Uiteraard zijn wij trots op dit exclusieve product en bekijken we graag of dit ook voor u een goede oplossing zou kunnen zijn. 

Nieuwsgierig naar hetgeen De Hypotheker Vlaardingen u te bieden heeft? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en ervaar dat onafhankelijk advies nog steeds bestaat! Of het nu om het kopen van uw huidige huurwoning, nieuwbouw- of bestaande woning gaat, wij helpen u van A tot Z… Jazeker! Maak hier uw afspraak!

Monuta Vlaardingen

Verploegh Chasséplein 3, Vlaardingen

Meer over Monuta Vlaardingen →