Open Huizen Dag op 30 september

21-09-2017 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 30 september is er weer een Open Huizen Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur heb je de kans om te koop staande huizen te bezichtigen. Zonder afspraak en geheel vrijblijvend. Met een slimme voorbereiding weet je precies waar je op moet letten, zodat je snel kunt handelen, want kopen is nog steeds heel gunstig vanwege de lage rentestand.

Ga jij op huizenjacht op 30 september? Op hypotheker.nl/kanikdithuisbetalen bereken je gemakkelijk en snel of je jouw droomhuis kunt betalen. Met deze handige rekentool weet je van tevoren wat je maximaal kunt lenen en wat je maandlasten worden. De tool kijkt naar jouw persoonlijke situatie: de vraagprijs van de woning naar keuze, je inkomen, inbreng van eigen geld en lopende leningen. Bovendien sla je eenvoudig de woningen van je voorkeur op, zodat je de maandlasten van diverse woningen kunt vergelijken.

Zorg dus dat je de (mobiele) website van De Hypotheker op 30 september binnen handbereik hebt!

Een andere tip: zet alvast je woonwensen op een rijtje. Van tuin, balkon, de soort buurt tot de hoeveelheid kamers. Zo kun je gericht zoeken op Funda.nl, waarop alle deelnemende adressen aan de Open Huizen Dag staan. Stippel vooraf een handige route uit langs de huizen van je keuze. Houd er rekening mee dat een bezichtiging ongeveer een kwartiertje tot een half uur kost.

Je droomhuis gevonden? Dan ben je daarna van harte welkom op onze vestiging voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tot gauw! 

Robert van Marwijk
De Hypotheker Vlaardingen

Gerelateerd